sábado, 15 de enero de 2011

Gossos aixeca el palau de la música

        Ahir Gossos, juntament amb la Beth, va emocionar al seu públic durant la celebració del 12é festival del mil·lenni. Van presentar el seu nou Cd al Palau de la Música la forta energia que els predomina. Un espectacle que va més enllà per reivindicar que la música en català continua viva i renovada.

         Per la Beth és el primer disc en català. Un cd composat per ella mateixa i que l'emprén amb moltes més ganes que els altres: "Sé que si aquells dos concerts (després d' Operación Triunfo) estaven plens de gom a gom és perquè la gent venia a veure un personatge televisiu. Ara em vénen a escoltar independentment dels programes de tele on hagi sortit, i es nota”
         En canvi, el grup Gossos tenen una gran experiència musical en català i a l'hora de deixar-se portar per la música a dalt del escenari es notava. Van ser naturals, enèrgics, divertits, engrescadors, professionals i amb carisma; com sempre. Cantaren cançons com “Dia 1”, “condemnats”, “oxigen” i la famosíssima “corren” mentre que la Beth va tocar “terra trencada”, “tots els botons”, “més enllà” i alguna amb anglès.
        L'ambient que es respirava transmatent una gran força catalana dins del Palau de la Música mentre sonaven les veus dels cantants acompanya de les del públic va fer que es veiessin moltes cares d'emoció.
         

1 comentario:

  1. Gràcies per l'article, Natàlia! A mi m'hagués encantat anar-hi. Si ja de per sí són dos grans grups musicals, l'ambient que es creà al Palau, "El Gran Palau" hauria de ser hiperemocionant. A veure si pel següent concert, el temps i l'economia em permeten anar-hi ;)
    Una abraçada ben gran,
    Laura.

    -fils pels descosits i amb el cinc sentits-

    ResponderEliminar